Plató felépítmény gyártás Dobozos felépítmény gyártás Hűtő felépítmény gyártás Billencs gyártás Autószállító felépítmény Furgon szigetelés Pótkocsi gyártás Utánfutó gyártás Speciális felépítmény gyártás
Árajánlatkérés autószállító felépítmény gyártásra
Autószállító felépítmény gyártás referenciák
Plató felépítmény

Az autószállító felépítmény hegesztett acélváz szerkezete alváz- és üre gvédelemmel valamint fényezett szegéllyel készül. A padlófelület cseppmintás alumínium lemez borítású. Alapkivitelben az acél felhajtó rámpák a feljáró felület alól húzhatók ki. A rugós kerékkitámasztó ékek a felépítmény szegélyének furataiban tetszőlegesen állítható a szállított autó méreteinek megfelelően.

Igény esetén alumíniumból is készítünk rámpákat.Speciális kivitelben az autószállító felépítmény billenőplatós illetve lecsúszóplatós kivitelben is rendelhető, melynek nagy előnye, hogy rámpákkal nem rendelkezik, és a hidraulikusan mozgatott platófelülettel jóval könnyebben megoldható a szállított autó mentése, fel- és lefelé történő mozgatása.

A vevő igényei szerint további felszerelések rendelhetők: 12 V-os, vagy hidraulikusan hajtott csörlőberendezés szabadonfutóval, vezetékes vagy vezeték nélküli távvezérlővel, illetve fordítócsigával.